counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τοποθέτηση για το φημολογούμενο εξώδικο του Ατζούν Ιλίτζαλι στον Νίκο Κοκλώνη

Χθες Τρίτη 14 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή “Breakfast@Star” έγινε γνωστό πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη λίγο πριν την πρεμιέρα του “J2US” για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου.

«Έχει γίνει χαμός με τα εξώδικα αυτές τις μέρες. Άλλο ένα εξώδικο είναι αυτό του Ατζούν Ιλίτζαλι προς τον Νίκο Κοκλώνη, λίγο πριν ξεκινήσει το J2US. Χθες απεστάλη το συγκεκριμένο εξώδικό από τον . Το εξώδικο αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο και τη συμμετοχή του στο J2US», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου και πρόσθεσε: «Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε πάρει μέρος στο Survivor All Star, αποχώρησε και αμέσως μετά ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο J2US. Σύμφωνα με το εξώδικο, λέγεται πως το χρονικό περιθώριο που του επιτρέπει να συμμετάσχει σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, δεν είναι αυτό που μεσολάβησε μέχρι το J2US».

Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το εξώδικό του Ατζούν Ιλίτζαλι στον Νίκο Κοκλώνη

Σήμερα Τετάρτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, “Happy Day”, τοποθετήθηκε για το φημολογούμενο εξώδικο του Τούρκου παραγωγού προς τον Νίκο Κοκλώνη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν ισχύει η εν λόγω είδηση.

Δείτε επίσης! Just the 2 of Us: Αυτά είναι τα ζευγάρια που "κλειδώνουν"

«Θέλω να πω κάτι επειδή το διάβασα και αναπαρήχθη παντού και το ψάξαμε σα κανάλι. Σεν υπάρχει κανέναν εξώδικο παιδιά από την Acun Medya προς τον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα αν κάποιος ξέρει ότι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Απλά το λέω γιατί κάποιες ειδήσεις στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ διατυπώνονται και αναπαράγονται. Επειδή είναι κάτι που μας αφορά, ζήτησα από τη Μαίρη να το ψάξουμε γιατί είναι το κανάλι μας, να ξέρουμε τι γίνετε και πως το διαχειριζόμαστε. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο. Αν κάποιος έχει φίλη στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR