counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή στο σπίτι με τη μπέμπα της & η αγωνία για τη Νάγια

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή στο σπίτι με τη μπέμπα της & η αγωνία για τη Νάγια
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή στο σπίτι με τη μπέμπα της & η αγωνία για τη Νάγια

Με τη νεογέννητη κορούλα τους Μαίρη βγήκε νωρίς το μεσημέρι από το μαιευτήριο η Σταματίνα Τσμτσιλή, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Η 2η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή κοιμόταν στο ροζ καλαθάκι της ενώ την ίδια ώρα οι γονείς της έδειχναν πιο ευτυχισμένοι όσο ποτέ. Η μπέμπα, που θα πάρει το όνομα Μαίρη από την πεθερά της παρουσιάστριας, γεννήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με καισαρική και ζυγίζει 2.850 γραμμάρια. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορώντας ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα ήταν πολύ όμορφη και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη της. Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε για την γέννηση της κόρης της και την επιστροφή της στην εκπομπή "Happy Day": "Εύχομαι σε κάθε γυναίκα να το νοιώσει γιατί είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θα γυρίσω στην εκπομπή λίγο πριν το τέλος για να πούμε όλοι μαζί αντίο. Ούτως η άλλως η εκπομπή είναι σε μια ώρα που θα μου επιτρέπει να λείπω 2- 3 ώρες από τη Μαιρούλα για δυο βδομάδες που θα επιστρέψω και όλα καλά". Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εκφράσει την αγωνία της για να δει την κόρη της Νάγια που τους περίμενε στο σπίτι, αλλά και την αντίδραση της για την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας.

Από την πλευρά του ο πανευτυχής πατέρας Θέμης Σοφός μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τις τρεις γυναίκες της ζωής του: "Δοξάζουμε το θεό που μας χάρισε τόση δυσθεώρητη ευλογία, για τις 2 κόρες, μια άξια γυναίκα, ένα γερό σπίτι και ένα καλό μαιευτήρα, δεν έχω παρά να ευχαριστώ τον θεό και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει την ίδια χαρά και την ίδια αξιοσύνη και ευλογία που μας χάρισε ο θεός".

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR