counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για το φινάλε του Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για το φινάλε του Happy Day
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για το φινάλε του Happy Day

Τίτλοι τέλους έπεσαν το πρωί της Παρασκευής για το Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα με το κλείσιμο της εκπομπής, έγινε γνωστό πως χωρίζουν οι δρόμοι με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και τη Μαρία Αντωνά, ενώ με ερωτηματικό έμεινε o Χάρης Χριστόπουλος.

Από την άλλη, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Σεπτέμβριο η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό καλοκαίρι φίλοι μου! Ευχαριστούμε για την στήριξη σας! Το happy day είμαστε όλοι εμείς ...σε συνδυασμό με εσάς που ξυπνάτε το πρωί, βάζετε καφέ και μας παρακολουθείτε. Μας βάζετε σπίτι σας, μας έχετε επιλέξει ως παρέα και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για όλα ... χωρίς τους συνεργάτες μου που βλέπετε στις φωτό η εκπομπή δε θα ήταν ίδια. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR