counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μήνυμα Μουζουράκη: "Ο ρόλος μας είναι να καλύψουμε τη χαρά αν σου λέει είσαι ανεπιθύμητος…"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μήνυμα Μουζουράκη: "Ο ρόλος μας είναι να καλύψουμε τη χαρά αν σου λέει είσαι ανεπιθύμητος…"
Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μήνυμα Μουζουράκη: "Ο ρόλος μας είναι να καλύψουμε τη χαρά αν σου λέει είσαι ανεπιθύμητος…"

Ο Πάνος Μουζουράκης τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο απαγγέλει ένα δικό του ποίημα και ζητά με τον δικό του τρόπο οι δημοσιογράφοι να μην παρευρεθούν στον γάμο του το Σάββατο 27 Μαϊου.

Δείτε επίσης - Πάνος Μουζουράκης: Το μήνυμα πριν τον γάμο του! "Μακριά τα MME την μέρα αυτή, σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο"

Ο τραγουδιστής «πετάει σπόντες» για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το φύλο του μωρού του ενώ ανέφερε πως θα ήθελε ένας από τους κουμπάρους τους να είναι ο Πατήρ Αντώνιος.

Μετά το απόσπασμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν τα λεγόμενα του Πάνου Μουζουράκη τα οποία τους παραξένεψαν!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μήνυμα Μουζουράκη λίγο πριν τον γάμο του

«Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood  να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά» σχολίασε με την σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε για πατέρα Αντώνιο: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που του  καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα γι’ αυτόν  αλλά είπα μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ είπα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR