counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για πυρκαγιές: "Φτάνει πια! Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για πυρκαγιές: "Φτάνει πια! Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα"
Σταματίνα Τσιμτσιλή για πυρκαγιές: "Φτάνει πια! Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα"

Από τις πυρκαγιές δοκιμάζεται για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι η χώρα μας. Δεκάδες πύρινα μέτωπα καίνε ότι βρουν στο πέρασμά τους σε διάφορες περιοχές της χώρας με τα πιο σημαντικά από αυτά να εντοπίζονται στον Έβρο, στη Βοιωτία και στην Πάρνηθα.

Διαβάστε επίσης – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για την παρουσιάστρια! Οι παιδικές αναμνήσεις και η συγκίνησή της

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η ανάρτηση για τις φωτιές

Συγκλονισμένη από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους τις σκέψεις της.

«Πονάει η ψυχή μας…

Η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη κι εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά.

Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός των νεκρών, τα ονόματα των περιοχών που παραδόθηκαν στις φλόγες και ο συνολικός αριθμός των καμένων στρεμμάτων γης. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι πάντα τραγικός.

Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;

Δαπανούμε τεράστια ποσά του εθνικού προϋπολογισμού για τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα αντί να εξοπλίσουμε και την πυροσβεστική μας με περισσότερα και πιο σύγχρονα μέσα. Ζητάμε διεθνή βοήθεια όταν έχει ήδη επέλθει η καταστροφή.. Το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε χρόνο η κατάσταση επιδεινώνεται.

Πότε θα γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και θα βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις; Όταν δεν θα έχει μείνει ούτε ένα δέντρο όρθιο στην Ελλάδα;

Χάνονται ψυχές, καίγονται περιουσίες, καταστρέφεται ολοσχερώς η φύση. Φτάνει πια.. Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα σ’ αυτή τη χώρα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

 

Photo Credits: Instagram - stam_tsimtsili

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR