counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε για όλους και για όλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, στη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και αν το “Happy Day” έχει ημερομηνία λήξης.

«Από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα που την ήθελαν θυμωμένη με το “κόψιμο” μίας ώρας της εκπομπής της: «Μπήκα στη διαδικασία ότι εφόσον αυτή είναι η απόφαση του σταθμού, θα τη σεβαστώ».

Όσον αφορά στις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ καλές. Δεν έχω την ευκαιρία να τη συναντώ συχνά γιατί όταν εγώ τελειώνω, εκείνη είναι ήδη καλωδιωμένη. Ξεκινάμε με λίγα λεπτά διαφοράς. Ήταν μεγάλη μου χαρά από την εκπομπή να προωθήσω το νέο της ξεκίνημα, να είμαι εδώ να τη φιλοξενήσω, τις συνεντεύξεις της. Όταν ανήκεις στο δυναμικό ενός σταθμού παίζεις για τη φανέλα. Με ενδιαφέρει ο Alpha να πηγαίνει καλά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR