counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στο ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε άλλη ώρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στο ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε άλλη ώρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στο ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε άλλη ώρα

Για τον έντονο ανταγωνισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς και για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από την πρωινή ζώνη στη βραδινή, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή, «Έλα, χαμογέλα».

«Φέτος είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά. Όχι μόνο για τη δική μας ζώνη, αλλά νομίζω για όλες τις ζώνες. Θυμάμαι, όταν ξεκινούσα το Happy Day πριν από εφτά σεζόν, ότι ήμουν εγώ και οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές. Εννοείται ότι βλέπω τον ανταγωνισμό γιατί εμείς είμαστε και στο μεταίχμιο δύο ζωνών, θα δω αποσπασματικά και τους άλλους. Το Big Brother δεν το έχω δει. Το GNTM μου αρέσει και το βλέπω, αλλά δεν σου κρύβω ότι φέτος μου αρέσει και το Bachelor», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε, «Συγκεκριμένα το θέμα του Γρηγόρη ήταν μια παρεξήγηση γιατί σχολιάζαμε το photoshop, ποτέ δεν είπαμε για τα κιλά του».

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεχόμενη αλλαγή ζώνης στην τηλεόραση απάντησε,«Κατά καιρούς έχουμε συζητήσει με τον σταθμό διάφορα πράγματα και μου έχουν προταθεί και ζώνες που είναι πιο μετά και δεν προϋποθέτουν τόσο βάρβαρο ξύπνημα. Αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που όταν κάνω κάτι και το απολαμβάνω δεν καίγομαι και να το αλλάξω, δηλαδή το αγαπάω το Happy Day. To Happy Day είμαι εγώ. Μου αρέσει».

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στο ακόλουθο απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR