counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Θα σου απαντούσα "ποτέ" αν μου έλεγες ότι θα..."

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Θα σου απαντούσα "ποτέ" αν μου έλεγες ότι θα..."
Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Θα σου απαντούσα "ποτέ" αν μου έλεγες ότι θα..."

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» και τη Μαρία Κολλιάτσα, παραδέχεται πως αν την ρωτούσες πριν χρόνια, αν θα έκανε εκπομπή μαγειρικής, θα απαντούσε «πότε» , κι όμως το έκανε. Μάλιστα, όπως δηλώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημασία για εκείνη έχει , εκεί που είναι να περνάει καθώς  το σημαντικότερο κομμάτι είναι η καλή ψυχολογία.

Εάν δεν έκανες πρωινή εκπομπή με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;

Όταν κάνουμε σχεδία, ο Θεός, γελάει. Εάν μου έλεγες κάποτε ότι θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, θα σου απαντούσα «ποτέ», κι όμως έκανα στο Alter και πέρασα υπέροχα, έχοντας κρατήσει πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία μου. Για να μη σου πω ότι ο άντρας μου είναι ακόμα πιο χαρούμενος από εμένα, γιατί σε εκείνη την εκπομπή έμαθα να μαγειρεύω. Γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε «πότε». Θα έκανα οτιδήποτε δεν με προσβάλει και μου εγγυάται ότι θα είμαι σε ένα περιβάλλον που νιώθω καλά.

Μεγαλώνοντας έπειτα από αρκετά χρόνια στο χώρο και σε διαφορετικούς ρόλους, για μένα πια το σημαντικότερο κομμάτι είναι η καλή ψυχολογία. Θέλω να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι εκεί που θα πάω να δουλέψω θα περνώ καλά. Γιατί ωραία τα νούμερα, ωραίες οι τηλεθεάσεις ωραία τα πετυχημένα συμβόλαια, αλλά αν είναι να καταπιέζεις τα «θέλω», την ψυχολογία σου και να επιστρέφεις στο σπίτι με άγχος και στρες, δεν έχουν κανένα νόημα. Έμενα με ενδιαφέρει να είμαι καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR