counter

Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντηση του για το επεισόδιο με την μητέρα σε συναυλία του στην Ύδρα

Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντηση του για το επεισόδιο με την μητέρα σε συναυλία του στην Ύδρα
Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντηση του για το επεισόδιο με την μητέρα σε συναυλία του στην Ύδρα

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Ύδρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ενοχλήθηκε με μία μητέρα που “έσπρωχνε” τα παιδιά της για να περάσει μπροστά.

«Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα» είπε μεταξύ άλλων με το θέμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε την δική του απάντηση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήρε διαστάσεις η φάση με την Κυρία στην Ύδρα. Όσοι με αγαπούν κατάλαβαν. Όσοι όχι, ευκαιρία. Έτσι έγινε. Επισημαίνω μιας και κοινοποιήθηκε ότι στο πρώτο μέρος της παράστασης που παίζει η Σπείρα, κάθομαι μπροστά, ανάμεσα στους θεατές. Ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσεις σε αυτό που ακούγανε. Χορεύανε, γελάγανε, συμμετείχαν, ανέβαιναν στα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά. Ο μόνος κίνδυνος ήσαν τα καλώδια, αλλά κοίταξα ήταν όλα καλυμμένα. Με μερικά ανάπτυξα και επαφή. Με ένα, το πιο άτακτο του χάιδεψα την κεφάλα, κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τα άλλα. Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει… Στη μέση του Αυτή η Νύχτα Μένει. Αυτό… Τα υπόλοιπα να τα. Στεναχωρήθηκα πολύ μετά. Ανοιχτή συναυλία, υπέροχη, χωρίς εισιτήριο. Λυπάμαι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR