counter

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του
Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους ζουν η Κατερίνα Κουργιουξίδου και ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς εδώ και ενάμιση μήνα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και βιώνει μοναδικές στιγμές στο πλευρό της νεογέννητης τρίτης του κόρης.

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει αποκτήσει ακόμη δύο κόρες, την Στεφανία και την Ασημίνα, ενώ η μικρή του πριγκίπισσα είναι το πρώτο παιδί από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Πριν λίγη ώρα η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία του ίδιου, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα τους, ενώ δίπλα του ποζάρουν χαμογελαστά τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια του.

«Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση η ζωή μου ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας Ευχαριστούμε πολυ ολους για τις τόσο όμορφες ευχες σας,εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…». έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR