counter

Σταμάτης Γονίδης: Η κρυφή περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή

Σταμάτης Γονίδης: Η κρυφή περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή
Σταμάτης Γονίδης: Η κρυφή περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή

Με φρικτούς πόνους τραγούδησε για το κοινό της Πάργας ο Σταμάτης Γονίδης, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ολοκλήρωσε τη συναυλία του παρόλο που υπέφερε από κολικό νεφρού.  Θα μπορούσε να αναβάλει την εμφάνισή του, ωστόσο, ταξίδεψε από την Αθήνα, με την σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, για να μη δυσαρεστήσει τους θαυμαστές του που τον περίμεναν με λαχτάρα.

Η περιπέτεια υγείας ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν, κατά τη διαδρομή για την Πάργα, ένιωσε έναν οξύ πόνο να του τρυπάει τα σωθηκά. Η σύζυγός του τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή της Κορίνθου όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. "Πέτρα στο νεφρό προκάλεσε ισχυρό κολικό, μας είπαν οι γιατροί. Του παρείχαν φαρμακευτική αγωγή για να ηρεμήσουν την ενόχληση και του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία", αποκάλυψε στην εφημερίδα. 

Εκείνος, παραβλέποντας τις οδηγίες των γιατρών, ανέβηκε στη σκηνή με πόνους δυσβάσταχτους και τραγουδούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ωστόσο, αναγκάστηκε να αναβάλει το live της επόμενης ημέρας στην Χαλκιδική. "Επιστρέψαμε στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του live, οδηγώντας όλη τη νύχτα. Νιώθαμε μεγαλύτερη σιγουριά να είμαστε εδώ. Δυο 24ωρα μετά, οι πόνοι έχουν ένταση αλλά όχι διάρκεια", επεσήμανε η ίδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR