counter

Σταμάτης Γαρδέλης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στο "Δαφνί"! "Πιεζόταν πολύ γιατί..."

Μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 20/11 νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ για την εφημερίδα On Time η Σάσα Σταμάτη, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Όσα οδήγησαν τον Σταμάτη Γαρδέλη στο "Δαφνί"

Η στενή φίλη του, Γιούλη Ζήκου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τ-live για όσα τον πίεσαν τον τελευταίο καιρό. "Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι, που το αγόρασε το οικόπεδο, το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια στο Πόρτο Γερμενο έγιναν 4 δικαστήρια για την Πολεοδομία, πρόστιμα γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική περιοχή αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είναι τελικά... και τελικά επειδή εκείνο ήταν αυθαίρετο του παίρνουν την πρώτη κατοικία του στο Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρσι πήγαν 80.000 ευρώ", ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

"Γενικότερα μωρε ο Σταμάτης πιεζόταν πολύ, έξω από το σύστημα ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις... και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο 'Ο τρόφιμος', ένας άνθρωπος μέσα στο ψυχιατρείο και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει και με έχει σοκάρει αυτό. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR