counter

Σταματάει η προβολή της διαφήμισης με την Άντζελα Δημητρίου

Σταματάει η προβολή της διαφήμισης με την Άντζελα Δημητρίου
Σταματάει η προβολή της διαφήμισης με την Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Διχάζει η νέα της διαφήμιση για εταιρεία παιχνιδιών

Με μια ανάρτηση στο Facebook η γνωστή εταιρία παιχνιδιών  απάντησε στην απόφαση να κοπεί το κομμάτι «Χτύπα σαν άντρας» από την πασχαλινή διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου. Ωστόσο η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμέναμε, αφού η διαφημιστική εταιρία που εκπροσωπεί την  εταιρία παιχνιδιών ανακοίνωσε πως δεν δέχεται την λογοκρισία και για αυτό τον λόγο αποσύρει την διαφήμιση εντελώς.

Η διαφημιστική εταιρία αναρτώντας ένα κείμενο στο Facebook με τίτλο "Το χιούμορ δεν κόβεται" ανακοίνωσε την απόσυρση της διαφήμισης γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ρομέν Γκαρί: «Το χιούμορ είναι η επιβεβαίωση της αξιοπρέπειας, μια διακήρυξη της υπεροχής του ανθρώπου σε σχέση με όλα αυτά που τον βασανίζουν».

Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη διαφημιστική τους επικοινωνία, επιδιώκουν παράλληλα να μιλήσουν με χιούμορ για όλα αυτά που μας βασανίζουν. Να μιλήσουν λυτρωτικά για τα καλά μας και τα στραβά μας. Το χιούμορ, είναι ένας καθρέφτης αλήθειας που πολλές φορές σε σοκάρει κοιτάζοντας το είδωλό σου. Αυτό δεν είναι λόγος να τα «βάλεις» με τον καθρέφτη. Αυτή την διακήρυξη υπεροχής του χιούμορ δεν θα την τσαλακώσουμε.

Με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη μας, δεν θα προβούμε σε καμία διόρθωση της ταινίας. Αντίθετα, θα σταματήσουμε την προβολή της, παραδίδοντας τη σκυτάλη του χιούμορ στον κόσμο.

Καλή Ανάσταση και Καλή Τύχη στα Αβγά σας!»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR