counter

Στάθης Σχίζας: Το "Survivor All Star", ο Πρίαμος, η Ελευθερίου και ο παίκτης που θέλει να κερδίσει

Στάθης Σχίζας: Το "Survivor All Star", ο Πρίαμος, η Ελευθερίου και ο παίκτης που θέλει να κερδίσει
Στάθης Σχίζας: Το "Survivor All Star", ο Πρίαμος, η Ελευθερίου και ο παίκτης που θέλει να κερδίσει

Ο Στάθης Σχίζας σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το “Survivor All Star”, ενώ έκανε ένα σχόλιο για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο - Ιωαννίδη.

Δείτε επίσης! Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή και το ταξίδι στην Τήνο μετά τo Survivor all Star

Survivor All Star – Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Είμαι σταθερός γενικά στις απόψεις μου. Όταν πω κάτι, το κάνω. Το επεξεργαζόμουν, γιατί το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μία τελείως διαφορετική τροπή και κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω εγώ εκεί μέσα. Τα νέα που έφερε η Ελευθερία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το παιχνίδι όταν μπήκα μέσα επειδή τα λεφτά είναι καλά το ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο.

Έφτασε να είναι απάνθρωπο. Δηλαδή στον βωμό του χρήματος τα πάντα. Επειδή είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος και έχω στο μυαλό μου στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα, οι αξίες μου δεν μου επέτρεπαν να κάτσω και να συμμετέχω σε όλο αυτό μόνο για τα χρήματα. Το παιχνίδι είναι προϊόν μοντάζ και πολλά πράγματα που γίνονται μπορεί να μη φαίνονται. Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δε μπορώ εγώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου ότι δεν γίνονται όλα στη ζωή για τα χρήματα κι εγώ να κάθομαι εκεί και να τα ανέχομαι αυτά», είπε μεταξύ άλλων στην αρχή ο Στάθης Σχίζας.

Όσον αφορά τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Ο Πρίαμος είχε βρει έναν τρόπο και χειραγωγούσε την Ελευθερία. Δεν θέλω να μπλεχτώ στα προσωπικά τους. Μόλις μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι, έκατσα να ακούσω όσα είχε να πει για τον Μάριο. Ήταν όντως πολύ πληγωμένη. Μετά ήρθαν πιο κοντά με τον Μάριο. Η ίδια μου παραδέχθηκε off camera ότι όσα μου είπε ήταν για να μου ρίξει την ψυχολογία. Ήταν χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη, λίγο ανήθικο».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως το “Survivor All Star” θέλει να το κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης και θα τον στηρίξει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR