counter

Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του για τον τελικό του Survivor

Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του για τον τελικό του Survivor
Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του για τον τελικό του Survivor

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο παίκτης που αναδείχτηκε νικητής στον χθεσινοβραδινό τελικό του Survivor που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τα φιλικά του πρόσωπα και η οικογένειά του τον στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες που εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ένα ακόμα πρόσωπο που τον υποστήριξε ήταν η πρώην σύντροφός του, Άννα Μαρία Κατσαρού με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Κατσαρού

Μάλιστα, η Άννα Μαρία Κατσαρού λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ζωγραφιά της κόρης τους, που είχε ετοιμάσει για εκείνον και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό-δημόσιο κείμενο.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελες να γίνεις μπαμπάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά σου και πάντα θα το λέω στην μικρή σου. Πάμε σήμερα να την κάνεις χαρούμενη με τη νίκη σου, να ξεσηκώσει τον Βύρωνα. Μου στάθηκες με την ασθένεια της μητέρας μου και με τον χαμό της, όσο κανείς, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δημιουργήσαμε μαζί ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή. Δεν θα μπορούσα να μην σε στηρίξω διακριτικά και όσο μου επιτρέπεται μέχρι το τέλος, καλή επιτυχία Σταθάκο. Φίλη σου ακόμα και με τις διαφωνίες μας για πάντα», έγραψε η Άννα Μαρία Κατσαρού.

Μετά την προβολή της δημοσίευσης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” σχολίασε πως ο αγαπημένος της είναι πολύ καλός πατέρας και ότι η κόρη του τού λείπει πολύ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR