counter

Στάθης Σχίζας - Survivor: Ο λόγος που είδε την κόρη του μόνο 2 μέρες και η απόφαση που πήρε με την πρώην σύντροφό του

Στάθης Σχίζας - Survivor: Ο λόγος που είδε την κόρη του μόνο 2 μέρες και η απόφαση που πήρε με την πρώην σύντροφό του
Στάθης Σχίζας - Survivor: Ο λόγος που είδε την κόρη του μόνο 2 μέρες και η απόφαση που πήρε με την πρώην σύντροφό του

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων απάντησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο έχει δει την κόρη του μετά τον τελικό του Survivor, μόλις δύο φορές. Παράλληλα ο επιχειρηματίας ανέφερε πως έχει συμφωνήσει με την πρώην σύντροφό του να μη προβάλλουν φωτογραφίες της κόρης τους στα social media.

«Τη μικρούλα μου είναι αλήθεια ότι πρόλαβα να τη δω μόνο δύο μέρες. Την είδα μετά το παιχνίδι κατευθείαν και τώρα έχει πάει με τη μητέρα της διακοπές. Την περιμένω πως και πώς να γυρίσει για να κάνουμε πράγματα. Αύριο ή μεθαύριο είναι πίσω. Αλλά μου έχει λείψει αφάνταστα.

Η αλήθεια είναι πως δεν την είδατε στα stories όταν τη συνάντησα, ούτε στον τελικό, επειδή έχουμε αποφασίσει από κοινού με τη μητέρα της να μην προβάλλεται τόσο πολύ στα social media και στην τηλεόραση. Γιατί είναι πάρα πολύ μικρή ακόμη και νομίζω πως είναι το σωστό» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Πριν από λίγες μέρες, ο νικητής του Survivor αναφερόμενος στην κόρη του και τη σχέση του σήμερα με την πρώην σύντροφό του, είχε αναφέρει: «Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει. Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε. Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι θα είμαι δίπλα της σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει. Το κρατήσαμε και ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR