counter

Στάθης Σχίζας & Σπύρος Μαρτίκας: Και πάλι φίλοι μετά την κόντρα τους - Η συνάντηση που τους έφερε κοντά

Στάθης Σχίζας & Σπύρος Μαρτίκας: Και πάλι φίλοι μετά την κόντρα τους - Η συνάντηση που τους έφερε κοντά
Στάθης Σχίζας & Σπύρος Μαρτίκας: Και πάλι φίλοι μετά την κόντρα τους - Η συνάντηση που τους έφερε κοντά

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας να ήρθαν πολύ κοντά, ωστόσο μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι επιβίωσης, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Το παρασκήνια της κόντρας

Οι δυο τους είχαν μιλήσει μάλιστα ανοιχτά για το τέλος της φιλίας τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Διαβάστε επίσης: Aλεξάνδρα Παναγιώταρoυ: Το τετ α τετ μπροστά στην κάμερα με τον Στάθη Σχίζα - Δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας είχε αναφέρει: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη... δεν είναι τίποτα δικό μου εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Αναρωτιέμαι αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε.

Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ φίλοι, πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν βγήκαμε, κάπου χάλασε η σχέση με το νέο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα τον είχα πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήθελε να το σηκώσει. Πρόβλημά του. Τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να το σηκώσει. Ούτε να με πάρει τηλέφωνο. Ο καθένας τη ζωή του και είμαστε μια χαρά. Ισχύει ότι είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα κοινό, εντάξει τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μιλήσαμε. Κάτσαμε, φάγαμε, είδαμε τους κοινούς μας φίλους και φύγαμε».

Η συνάντηση που τους έφερε κοντά

Οι δυο τους ωστόσο τα ξαναβρήκαν και όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας, αφορμή στάθηκε μια τυχαία συνάντησή τους σε ένα parking μαγαζιού.

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!» έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα κοινό του στιγμιότυπο με τον Στάθη Σχίζα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR