counter

Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το που θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού

Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το που θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού
Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το που θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση της εκταφής του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του. Η σορός του βρισκόταν ενταφιασμένος στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017 σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ζωγράφου, Θεόδωρος Μετικαρίδης, και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσα είπε ο αντιδήμαρχος Ζωγράφου για τον Στάθη Ψάλτη

«Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη που ήδη φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο οστεοφυλάκιο. Τα οστά θα τοποθετηθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε οστεοθήκη που υπάρχει ήδη στο μαυσωλείο για τους διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους κλπ.

Ο δήμαρχος είπε ότι έγινε προσπάθεια από το κοιμητήριο να επικοινωνήσουν με τους οικείους του Στάθη Ψάλτη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά το τέλος μιας κηδείας δίνεται έγγραφο στους οικείους που τους ενημερώνει για τα της διαδικασίας. Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε το 2017. Το 2020 έκλεισε η τριετία και έπρεπε να δούμε τι θα γίνει με την εκταφή του. Δόθηκε και παράταση δύο χρόνων», είπε Θεόδωρος Μετικαρίδης.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Εκταφή Στάθη Ψάλτη: Η δήλωση της κόρης του - "Με τη Χριστίνα δεν έχουμε επαφές από τότε που..."

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, πώς και δε σκέφτηκαν να καλέσουν σε εμάς; Οι άνθρωποι αλλάζουν τηλέφωνα συχνά. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σε συνεννόηση με εμάς, έχει σκεφτεί ότι καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα οστά στο μαυσωλείο του Α’ νεκροταφείου, όπου φυλάσσονται τα οστά και άλλων ηθοποιών. Θα πρέπει να μιλήσουν από το δήμο με την κόρη του Στάθη Ψάλτη για να παρθεί η τελική απόφαση, και να μην πάρει την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο», είπε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR