counter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλο το παρασκήνιο του μυστικού του γάμου στην Αλόννησο 1,5 μήνα πριν

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλο το παρασκήνιο του μυστικού του γάμου στην Αλόννησο 1,5 μήνα πριν
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλο το παρασκήνιο του μυστικού του γάμου στην Αλόννησο 1,5 μήνα πριν

Έναν μυστικό γάμο έκανε 1,5 μήνα πριν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως έγινε γνωστό χθες.

Ο παρουσιαστής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 1 Νοεμβρίου στον Αλόννησο με την αρκετά χρόνια νεότερή του σύντροφό του, παρουσία μόλις τεσσάρων ατόμων. 

Η δημοσιογράφος, Μαριλένα Μπάμπου, αποκάλυψε στην εκπομπή «T - live» όλο το παρασκήνιο του γάμου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Το σημείο στο οποίο έγινε ο γάμος είναι ένα ειδυλλιακό μέρος και το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον πολιτικό τους γάμο, κυρίως το καλοκαίρι, λόγω της υπέροχης θέας. Εκεί παντρεύτηκε και ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Στην εκπομπή μίλησε επίσης ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου, ο οποίος βρέθηκε στο μυστικό γάμο και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες.

«Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», είπε στο “T – live”.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR