counter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα δίκη για κακούργημα – Η αντίδραση της 30χρονης που τον κατήγγειλε πρώτη

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα δίκη για κακούργημα – Η αντίδραση της 30χρονης που τον κατήγγειλε πρώτη
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα δίκη για κακούργημα – Η αντίδραση της 30χρονης που τον κατήγγειλε πρώτη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, θα παρευρεθεί σε νέα δίκη αλλά αυτή τη φορά για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα όπως είχε αποφασιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα καθίσει στο εδώλιο και θα καταδικαστεί για κακουργηματική πράξη που μπορεί να του διωχτεί ποινή μέχρι 10 χρόνια.

Έτσι, η 30χρονη πρώην σύντροφός του που τον είχε κατήγγειλε πρώτη φαίνεται με τις νέες εξελίξεις τις δικαιοσύνης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη.

«Είναι ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη πάρα πολύ. Αποτελεί μια ανατροπή νομική που μας ικανοποιεί και ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στη βασιμότητα όσων έχουμε ισχυριστεί» δήλωσε η δικηγόρος της 30χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Εφόσον ασκήθηκε έφεση από τον Εισαγγελέα υπέρ του νόμου, η υπόθεση θα δικαστεί από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων, όπου θα ξανακριθεί το θέμα, αν η πράξη πρέπει να παραπεμφθεί ως κακούργημα ενώπιον το τριμελούς εφετείου κακουργημάτων. Προφανώς, ο Εισαγγελέας που άσκησε την έφεση διαφώνησε με την κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε αρχικώς την υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για εμάς είδηση ωστόσο μπορούμε να κατανοήσουμε ότι γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο που δημιούργησε η πρόσφατη μεταστροφή της νομολογίας» ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναμένεται να απευθυνθεί και στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση λόγω ηθικής και ανεπανόρθωτης βλάβης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR