counter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελίες από κοπέλες για δύο νέα “ροζ” βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελίες από κοπέλες για δύο νέα “ροζ” βίντεο
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελίες από κοπέλες για δύο νέα “ροζ” βίντεο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας μίλησε σήμερα το απόγευμα στον Alpha και στην εκπομπή «T-live» και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής μία είδηση «σοκ».

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR