counter

Σταθερή η πορεία της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη. Συγκινημένη μιλάει η κόρη του, Δέσποινα

Σταθερή η πορεία της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη. Συγκινημένη μιλάει η κόρη του, Δέσποινα
Σταθερή η πορεία της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη. Συγκινημένη μιλάει η κόρη του, Δέσποινα

Σταμάτης Μαλέλης και Δέσποινα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR απο χθες βράδυ υπάρχουν κάποια σημάδια όπου ο οργανισμός του Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR αντιδρά. Ωστόσο οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σταθερή και σοβαρή.

"Ο πατέρας μου θα βγει δυνατός από την περιπέτεια του. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι, αλλά ο πατέρας μου είναι δυνατός και θα ξεπεράσει τον κίνδυνο". Με αυτά τα λόγια η Δέσποινα, η μοναχοκόρη του Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star channel Σταμάτη Μαλέλη, μιλάει για τον πατέρα της στην εφημερίδα "Espresso".

Η Δέσποινα που είναι δημοσιογράφος και εργάζεται στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη. "Ήταν γύρω στις 5.00 το πρωί όταν ο πατέρας μου αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και τον μεταφέραμε στον Ερυθρό Σταυρό. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου και έκριναν απαραίτητη την άμεση εισαγωγή του στην Εντατική".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μετά από αρκετές ώρες, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη, ωστόσο τού παρουσιάστηκε ένα αναπνευστικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

"Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι αρκετά κρίσιμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Πιστεύω πως θα κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν" δηλώνει η Δέσποινα Μαλέλη.

"Είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας μου ταλαιπωρείται έτσι με την υγεία του. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με την καρδιά του. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά".

Και συνέχισε: "Είμαι πολύ στεναχωρημένη αλλά ελπίζω πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. Ο πατέρας μου έχει δώσει πολλές μάχες και τώρα δίνει απλά άλλη μια. Είμαι σίγουρη θα την κερδίσει και αυτή. Θα γίνει καλά και θα βγει πιο δυνατός από το νοσοκομείο.Του έχω μεγάλη αδυναμία και είμαι δίπλα του συνέχεια. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες και μέσα από την εφημερίδα σας θέλω να του πω, πόσο πολύ τον αγαπάω".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη βρίσκονται εκτός απο την κόρη του, η πρώην σύζυγός του Μαρία Σταματέρη, οι αρχισυντάκτες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR Ηλίας Παπανικολάου και Χριστιάνα Χαλκιοπούλου καθώς και πολλοί ρεπόρτερ του σταθμού.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR