counter

"Στα μαχαίρια" η Μενεγάκη με την Καλλιμούκου! Τι συνέβη;

"Στα μαχαίρια" η Μενεγάκη με την Καλλιμούκου! Τι συνέβη;
"Στα μαχαίρια" η Μενεγάκη με την Καλλιμούκου! Τι συνέβη;

Μπορεί ύστερα από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μισόκαλο η Αντωνία Καλλιμούκου να απομακρύνθηκε από την οικογένεια της παρουσιάστρια του Alpha, όμως τώρα οι σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη έχουν “ψυχρανθεί” για τα καλά σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo.

Η ωραία Ελένη ήταν πολύ χαρούμενη που ο αδερφός της είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου και κατά κάποιον τρόπο εκείνη είχε μεσολαβήσει για να τα βρουν, αφού θεωρούσε την Αντωνία ιδανική για τον Θοδωρή.

Το ένστικτό της αρχικά είχε επιβεβαιωθεί και το ζευγάρι ήταν αχώριστο, ενώ έβγαιναν συχνά παρέα με την Ελένη και τον Ματέο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και την Αντωνία στα επαγγελματικά της, μιας και ο λόγος της είναι ισχυρός στο κανάλι. 

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από το περιβάλλον του σταθμού της Κάντζας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως “Η Ελένη συμπάθησε την Αντωνία από την αρχή της γνωριμίας τους και θεώρησε πως είναι ιδανική για τον αδερφό της”. Όλα αυτά όμως άλλαξαν μόλις έμαθε για τον χωρισμό του ζευγαριού, αφού η ίδια άκουσε μόνο τη δική του πλευρά και ήταν φυσικό κι επόμενο να πάρει το μέρος του.
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR