counter

Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο "Μπάμπης" από τη "Μουρμούρα"! Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο "Μπάμπης" από τη "Μουρμούρα"! Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση
Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο "Μπάμπης" από τη "Μουρμούρα"! Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Μάλιστα, το φινάλε ήραν ιδιαίτερα φορτισμένο καθώς η Βουλίτσα πέθανε και άφησε μόνο του τον Μηνά.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σειράς ο Σπύρος Τσεκούρας, ο οποίος ενσαρκώνει τον Μπάμπη, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και όπως είδαμε είναι αγνώριστος, καθώς ξύρισε τελείως τα μούσια του, αιφνιδιάζοντας τους ακολούθους του.

Δείτε επίσης - Η Ελένη Κοκκίδου για τον θάνατο της Βουλίτσας στη "Μουρμούρα": "Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος συγκινήθηκε"

Ο Σπύρος Τσεκούρας από τη Μουρμούρα με το νέο του look

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Alpha στη "Βουλίτσα" και το ευχαριστώ στην Ελένη Κοκκίδου

Μετά από 10 χρόνια η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη μας Βούλα, αποχαιρέτησε τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Η αγαπημένη μας “Βουλίτσα” έφυγε από μουρμούρα.

Πνίγηκε από ψαροκόκαλο ενώ έτρωγε μαζί με τον Μηνά και τον αδερφό της, Βαγγέλη.

Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά και “έφυγε”, ενώ εκείνος νόμιζε ότι ήταν ακόμα ένα αστείο της.

Οι ήρωές της σειράς βρέθηκαν στο πλευρό του Μηνά στην Κρήτη, που ήταν και η τελευταία επιθυμία της Βούλας, για να του συμπαρασταθούν και να την αποχαιρετίσουν σκορπώντας την τέφρα της. Όταν όλοι έφυγαν και ο Μηνάς έμεινε μόνος του “παίχτηκε” η τελευταία σκηνή του δράματος. Ο Μηνάς μόνος του πλέον αποχαιρετά την Βούλα του και εκείνη με τη σειρά της “σβήνει το φως να κοιμηθούνε”…

Ο Alpha από την πλευρά του, ευχαρίστησε την Ελένη Κοκκίδου για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς, γέλιου, συγκίνησης και μουρμούρας που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας», ανέφερε ο Alpha στο μήνυμά του.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR