counter

Σπύρος Σούλης: Γιατί καθάριζε τις αποχευτεύσεις στο βόθρο Μαραθώνα;

Σπύρος Σούλης: Γιατί καθάριζε τις αποχευτεύσεις στο βόθρο Μαραθώνα;
Σπύρος Σούλης: Γιατί καθάριζε τις αποχευτεύσεις στο βόθρο Μαραθώνα;

Σπύρος Σούλης

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Σπύρος Σούλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του εκπομπή "Ζόρικα επαγγέλματα" η οποία θα προβάλλεται την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Ο Σπύρος Σούλης αποκαλύπτει ότι χρειάστηκε να φέρει εις πέρας πολλές δύσκολες.. αποστολές, προκειμένου να παρουσιάσει τα πιο δύσκολα επαγγέλματα. 

-Στη νέα σου εκπομπή, που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, παρακολουθείς τη ζωή ανθρώπων που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα. Ποιο ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Όλα. Προτού ασχοληθώ με την εκπομπή δεν μπορούσα π.χ. να φανταστώ ότι για να έχω σήμα στο κινητό μου τηλέφωνο θα πρέπει κάποιος άνθρωπος να ανέβει σε μία σκάλα ύψους 150 μέτρων για να επιδιορθώσει μία κεραία που χάλασε. Το διαφορετικό σε αυτό το πρόγραμμα, του οποίου ο τίτλος ακόμα αναζητείται, είναι ότι παρακολουθούμε, στον φυσικό τους χώρο, τις ζωές όλων αυτών των ανθρώπων που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα. Δεν πήγα απλά στο γραφείο τους για να τους πάρω μία συνέντευξη. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι καθάρισα μαζί με τους εργαζόμενους στις αποχετεύσεις ένα τεράστιο βόθρο στον Μαραθώνα, κρεμάστηκα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου για να επιθεωρήσω τα καλώδια, βρέθηκα μαζί με λατόμους μέσα σε ένα βουνό, όπου έβλεπα να πέφτουν δίπλα μας τριακόσιοι τόνοι μάρμαρο. Είδα επίσης να «προσγειώνεται» δίπλα μου ένα δέντρο ύψους 35 μέτρων και βάρους δεκάδων τόνων και κατάλαβα πολύ καλά γιατί το επάγγελμα του ξυλοκόπου έχει τη μεγαλύτερη θνησιμότητα.  

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

CoverOK460

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR