counter

Σπύρος Σαμοΐλης για την κόντρα Κουτσελίνη & Συνατσάκη: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν. Η Μαίρη δεν είπε τίποτα"

Με τον Σπύρο Σαμοΐλη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος και πήρε την ευθύνη για το περιστατικό με την Ζήνα Κουτσελίνη και την κόρη της, στην εκπομπή Spata Live με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

"Αναλαμβάνει τις ευθύνες του.. Δεν είναι στην τηλεόραση βέβαια, ίσως και γι’ αυτό αναλαμβάνει τις ευθύνες του", σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε τον λόγο στον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος και ήταν εκείνος που ουσιαστικά στο απόσπασμα που προβλήθηκε, μίλησε με τον Σπύρο Σαμοΐλη.

"Εγώ τον βρήκα στο Λονδίνο μίλησα και όχι απλά αναλμβάνει την ευθύνη αλλά ζητάει και δημόσια συγγνώμη", είπε.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την κόντρα της Κουτσελίνη και της Συνατσάκη

Τι είπε ο Σπύρος Σαμοΐλης για την Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη

"Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου politically correct αλλά σίγουρα είμαι ένας ευγενής άνθρωπος. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα που κι εγώ παρακολούθησα δεν χαρακτηρίζω την κυρία Κουτσελίνη για το αν κάνει ή όχι πλαστικές αλλά δίνω ένα γενικότερο tip στις γυναίκες που μπορεί να το κάνουν. Από ‘κει και πέρα η Μαίρη δεν σχολίασε κάτι. Οπότε εμένα μου δημιουργείται η απορία ποιος είναι ο λόγος που η κυρία Κουτσελίνη αναμοχλεύει ένα περιστατικό του 2015 και το ανακαλεί το 2023, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο σε επιπτώσεις ζήτημα στην οικογενειακή της ζωή. Δεν βρίσκω κάτι ωφέλιμο ούτε στα σχόλια της εκπομπής τότε ούτε και στις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Κουτσελίνη. Δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο δημόσιος διάλογος. Για να ελαφρύνω και το μνημονικό της κυρίας Κουτσελίνη, της ζητώ δημόσια συγγνώμη, γιατί το σχόλιό μου δεν ήταν ξεκάθαρο και παρερμηνεύτηκε ως προσβλητικό απέναντι σε μία κυρία. Η διαγωγή μου δεν μου επιτρέπει να θίγω κανέναν άνθρωπο, εύχομαι με αυτό να λήξει εδώ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Σαμοΐλης.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR