counter

Σπύρος Πώρος: “Κάθισα μια βδομάδα στο νοσοκομείο και έφυγα δυο μέρες νωρίτερα γιατί…”

Σπύρος Πώρος: “Κάθισα μια βδομάδα στο νοσοκομείο και έφυγα δυο μέρες νωρίτερα γιατί…”
Σπύρος Πώρος: “Κάθισα μια βδομάδα στο νοσοκομείο και έφυγα δυο μέρες νωρίτερα γιατί…”

Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” νοσηλεύτηκε με κορονοϊό, ο Σπύρος Πώρος.

Ο γνωστός φωτογράφος είχε ταξιδέψει πριν από λίγο καιρό στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχοντας κάνει ήδη το τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες ένιωσε αδιαθεσία και εξαιτίας των συμπτωμάτων που είχε έκανε ένα νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Έτσι χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Τρίτης, ο Σπύρος Πώρος μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση με δική του ευθύνη, να βγει νωρίτερα από το νοσοκομείο.

«Πέρασα τον κορονοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο για μια δουλειά και βγήκε αρνητικό. Μετά άρχισαν τα συμπτώματα, νόμιζα είχα κρυώσει. Επιδεινώθηκε ο πυρετός, είχα 39 πυρετό όταν έφτασα Ελλάδα, άρχισαν να πονάνε οι πνεύμονές μου και τότε θεώρησα σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο. Κάθισα μια βδομάδα στο νοσοκομείο και έφυγα, γιατί ήταν ψυχολογικό το θέμα. Έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, ήταν δύσκολο να είσαι μόνος σου εκεί πέρα. Είμαι ευγνώμων που το πέρασα στην Ελλάδα και σε ελληνικό νοσοκομείο, με Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές. Από τη πρώτη στιγμή που το έμαθα βγήκα και το είπα. Δεν φοβάμαι, δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Πρόσεχα όσο πρέπει. Όποιος λέει ότι δεν υπάρχει, είναι βλάκας», είπε ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR