counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Στους τίτλους του “The Crown” το όνομά του (Φωτογραφία)

Σπύρος Μπιμπίλας: Στους τίτλους του “The Crown” το όνομά του (Φωτογραφία)
Σπύρος Μπιμπίλας: Στους τίτλους του “The Crown” το όνομά του (Φωτογραφία)

Πρεμιέρα έκανε χθες ο πέμπτος κύκλος του The Crownστο Netflix. Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’90 και επικεντρώνεται και στους έρωτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά το διαζύγιο της με τον Κάρολο.

Στο νέο κύκλο της σειράς τη βασίλισσα Ελισάβετ ενσαρκώνει η Imelda Staunton, η οποία πήρε τη σκυτάλη από την Olivia Colman, ενώ βλέπουμε τον Dominic West ως Κάρολο, την Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, τον Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο, την Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles.

Δείτε επίσης - Σπύρος Μπιμπίλας: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την συμμετοχή του στο “The Crown”

The Crown – Ο Σπύρος Μπιμπίλας στα credits της σειράς

Ο πέμπτος κύκλος έχει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο δικός μας Σπύρος Μπιμπίλας συμμετέχει και ενσαρκώνει τον Γιάννη Λάτση.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter ανέβασαν μια φωτογραφία στην οποία το όνομα του Έλληνα ηθοποιού φαίνεται στους τίτλους της σειράς του Netflix.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για το “The Crown”

«Υπάρχουν κάποιοι casting directors στην Ελλάδα, που εγώ δεν τους γνώριζα. Με πήρε μια εκπληκτική γυναίκα την οποία δεν γνώριζα και τώρα έχουμε γίνει φίλοι, η Λυδία Γεωργανά, η οποία βρίσκει Έλληνες ηθοποιούς για ξένες παραγωγές. Με πήρε και μου είπε να κάνω δοκιμαστικό για το “Crown”. Νόμιζα στην αρχή πως ήταν πλάκα και είπα ναι.

Έκαναν casting 27 ηθοποιοί και διάλεξαν εμένα για τον ρόλο του Λάτση. Είπα πως τα αγγλικά μου δεν ήταν πολύ καλά και ζήτησα να έχω μαζί μου και βοηθό για να μπορώ να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη. Μου είπαν εντάξει αρχικά και μετά λόγω covid μου είπαν πως δεν γίνεται να έχω βοηθό. Λέω και εγώ πως δεν θα πάω και μου λένε τα παιδιά που άκουγαν: Καλά, πας καλά; Χωρίς βοηθό δεν πάω. Επέμεινα τόσο πολύ, που τη δεύτερη μέρα μου είπαν εντάξει για τον βοηθό, τον οποίο πλήρωσαν. Πέρασα υπέροχα στη Μαγιόρκα 10 ημέρες που κάτσαμε και η ίδια cast director με πρότεινε για μια ρωσική σειρά» είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον ρόλο του στο The Crown”. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR