counter

Σπύρος Μπιμπίλας: “Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε…”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε…”
Σπύρος Μπιμπίλας: “Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε…”

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “ Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την κοινή τους φωτογραφία που ανάρτησε, μετά τον ντόρο που προκάλεσαν.

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του. Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που θέλουν να ρίξουν ανθρώπους στον καιάδα.

Είπε κι η Βάνα Μπάρμπα κι η Μαρία Ιωαννίδου αλλά με την Ελισάβετ έγινε το μεγάλο σύστριγκλο. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια κι εγώ όμως σαν φίλος. Δεν μπορώ να διαγράψω την φίλη μου, η οποία είπε κάτι που δεν συμφωνώ. Παραμένει φίλη μου. Έκανα επίτηδες για να πω τέρμα η φαγωμάρα. Πώς θα δουλεύουμε στα ίδια στούντιο, αν φαγωνόμαστε μεταξύ μας», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR