counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση μετά την κραυγή αγωνίας του Γιώργου Λαμπάτου - "Δεν είχε ενημερώσει κανέναν επίσημο φορέα"

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση μετά την κραυγή αγωνίας του Γιώργου Λαμπάτου - "Δεν είχε ενημερώσει κανέναν επίσημο φορέα"
Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση μετά την κραυγή αγωνίας του Γιώργου Λαμπάτου - "Δεν είχε ενημερώσει κανέναν επίσημο φορέα"

Στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος και έκανε γνωστό πως πλέον ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών στην πλατεία Αττικής και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με μόλις 220 ευρώ τον μήνα.

Λίγες ώρες με την είδηση ο Σπύρος Μπιμπίλας – που είναι Πρόεδρος του Σ.Ε.Η- έκανε μια ανάρτηση και έκανε γνωστό πως κανένας επίσημος φορέας ηθοποιών δεν γνώριζε κάτι, ενώ παράλληλα έκανε μια έκκληση στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Λαμπάτος: Ζει με 220 ευρώ, σε υπόγειο 15τμ - "Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη"

Σπύρος Μπιμπίλας – Η ανάρτησή του για τον Γιώργο Λαμπάτο

«Επειδή δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα από το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών να δημιουργηθεί ένα νέο λαϊκό σήριαλ που μάλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συνάδελφο φίλο Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλέσω και να επισημάνω ορισμένα πράγματα..

Ο Γιώργος( όπως κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργίας κι ανέχειας ) δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιών ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό πρόβλημά του και δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια. Όμως οι φορείς δεν μπορούν από μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικό δράμα του καθενός ηθοποιού που είμαστε πάνω από 10.000.Πόσω μάλλον αν δεν είναι ενταγμένοι ως μέλη. Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρούμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών. Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθεί ο ίδιος.

Όσο για τις εκπομπές να αποφύγουν να γίνει όλο αυτό ένα δακρύβρεχτο μελό, αλλά να αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας, την ανεργία, την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων τον αποκλεισμό ηθοποιών της πρώτης ιδιωτικής τηλεόρασης και των βιντεοταινιών, τις αναξιοπρεπείς αμοιβές σε όλους τους τομείς της δουλειάς μας, τα χρηματοδοτούμενα σήριαλ από τον κρατικό ΕΚΟΜΕ που δεν ελέγχονται για το αν πληρώνουν αξιοπρεπώς όλους, τις απλήρωτες πρόβες, τα στούντιο που πληρώνουν μετά από μήνες, τις άνισες ευκαιρίες ... Υπάρχει χώρος για όλους κι υπάρχει και συντονισμένη βοήθεια όποτε χρειάζεται. Ο κάθε Γιώργος είναι μέλος της καλλιτεχνικής μας οικογένειας άσχετα με το τι κακοτοπιές έτυχαν στον δρόμο του», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR