counter

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιο Μαυρικίου: "Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν γινόταν αυτό το πράγμα"

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιο Μαυρικίου: "Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν γινόταν αυτό το πράγμα"
Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιο Μαυρικίου: "Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν γινόταν αυτό το πράγμα"

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε τη Δευτέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, ενώ… έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις διαστάσεις που έχει πάρει στην τηλεόραση και το διαδίκτυο το συγκεκριμένο γεγονός.

«Εμείς αυτό που ζήσαμε ήταν σαν γάμος. Θέλω να σας πω ότι στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα. Πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Άσχετα αν θα προκαλέσω εντυπώσεις σε κάποιους.

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια. Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, διότι έχει ξεφύγει. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες. Η εικόνα που δημιουργείται δεν είναι καλή.

Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες. Αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος είναι και μέλος του Σωματείου. Και στο πένθος πάω και στη χαρά. Με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Νομίζω. Το λέω με πολλή αγάπη. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο. Και αναρωτιέμαι, τελείωσε ο αρραβώνας. Αυτό πόσο μπορεί να διατηρηθεί. Χθες δεν ήταν μια κάμερα από το κάθε κανάλι. Ήταν δυο και τρεις κάμερες από όλες τις εκπομπές» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR