counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα τον μηνύει για προσβολή της Παναγίας- Η απάντηση του ηθοποιού

Σπύρος Μπιμπίλας: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα τον μηνύει για προσβολή της Παναγίας- Η απάντηση του ηθοποιού
Σπύρος Μπιμπίλας: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα τον μηνύει για προσβολή της Παναγίας- Η απάντηση του ηθοποιού

Νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί η ενημερωτική ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline.

Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Facebook, στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?» έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, το ekklisiaonline αναφέρει: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εφημερίδα “On Time” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου απάντησε στις αντιδράσεις αυτές λέγοντας: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR