counter

Σπύρος Μαρτίκας: “Άκουσα ότι εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη”

 Σπύρος Μαρτίκας: “Άκουσα ότι εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη”
Σπύρος Μαρτίκας: “Άκουσα ότι εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6 ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης για εκείνον.

Όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Χρήστο Δάντη

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ. Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» είχε πει ο Χρήστος Δάντης.

«Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε. Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor πρόσθεσε: «Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Δείτε επίσης - Σπύρος Μαρτίκας: Η on air αντίδρασή του όταν είδε την Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά – “Να γίνει Καυτό Μεσημεράκι;”

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR