counter

Σπύρος Δημητρίου: Τα σχόλια για τον γάμο του που τον σόκαραν - "Έγραφαν “ψόφο” και..."

Σπύρος Δημητρίου: Τα σχόλια για τον γάμο του που τον σόκαραν - "Έγραφαν “ψόφο” και..."
Σπύρος Δημητρίου: Τα σχόλια για τον γάμο του που τον σόκαραν - "Έγραφαν “ψόφο” και..."

Στην εκπομπή "Βreakfast @Star" και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ζήσει κάποια στιγμή εκτός Αθήνας, αλλά και στα σχόλια που τον σόκαραν, σε ένα βίντεο από τον γάμο του.

"44 χρόνια που ζω στην Αθήνα, δεν κατάφερα να την μεταβολίσω. Όσο μεγαλώνω, αρχίζω και αγαπάω περισσότερο το βουνό οπότε, μπορεί να εφαρμόσω κάποια στιγμή το δόγμα “θα πάρω τα βουνά”. Στην Ελεωνόρα το έχω πει και διαφωνεί κάθετα", είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας:

"Τις πρώτες φορές που άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση για δικές μου υποθέσεις, έβγαινα με τεράστιο άγχος, προσπαθούσα σαν δικηγόρος να μιλάω περίπλοκα και μου λέει ένας δημοσιογράφος, “κύριε Δημητρίου, με όλο το θάρρος, δεν καταλαβαίνει κανείς, ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος τι λέτε”. Άρχισα λοιπόν να απλοποιώ τη σκέψη και την πληροφορία που είχα εγώ σαν δικηγόρος και άρχισα να το κάνω αυτό και στο δικαστήριο."

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Με καταπιέζει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή”

Για την έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της αναγνωρισιμότητας της Ελεονώρας Ζουγανέλη, τόνισε: "Εκτός του ότι ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό που όλοι μπορεί να έχουμε, η απάντηση είναι όχι. Δεν έχω σχέση με τη showbiz και αυτό που λέτε εσείς Lifestyle. Μου έκανε εντύπωση μια μέρα που μπήκα στο youtube και έβλεπα ένα βίντεο από τον γάμο μου, πήγα στα σχόλια και καλοπροαίρετα πίστευα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι και γράφανε,,, ψόφο. Σοκαρίστηκα. Δε μπορώ να συλλάβω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στο Internet για να βρίσει… "

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR