counter

Σπυροπούλου: Τι συνέβη στη δίκη με Λιάγκα - Σταμάτη;

Σπυροπούλου: Τι συνέβη στη δίκη με Λιάγκα - Σταμάτη;
Σπυροπούλου: Τι συνέβη στη δίκη με Λιάγκα - Σταμάτη;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αμετανόητη φαίνεται ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά με την δικαστική διαμάχη της, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη.

Η νεαρή παρουσιάστρια, είναι αποφασισμένη και φαίνεται ότι δεν έχει μετανιώσει για την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Γιώργου Λιάγκα της Σάσας Σταμάτη, όσον αφορά τα σχόλια που είχαν ειπωθεί κατά την διάρκεια του  «Πρωινό» προς το πρόσωπό της.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, επρόκειτο να συζητηθεί η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αλλά αναβλήθηκε για τις 17 Δεκεμβρίου 2015. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υποστήριξε: «Δεν υπάρχει κανένα αίτημα οιονεί συναινετικής αναβολής από την πλευρά της εναγούσης. Ρητά δεν συναινούμε στο αίτημα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η αναβολή απογοήτευσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου δεν περνάει από το μυαλό της το γεγονός συμβιβασμού. Όπως δήλωσε και στην Espresso, ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Λάρδας: «Δεν υπάρχει περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ο κ.Λιάγκας προσέλαβε την προσωπικότητα της κυρίας Σπυροπούλου».

Διαβάστε επίσης:  Σπυροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για το look της, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου

Διαβάστε επίσης:  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί θέλει να της φτιάξουν κόλλυβα;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR