counter

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ζηλεύει ο σύντροφός της τον Πάνο Τόγια;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ζηλεύει ο σύντροφός της τον Πάνο Τόγια;
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ζηλεύει ο σύντροφός της τον Πάνο Τόγια;

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του MasterChef, και εκτός από τις μαγειρικές της ικανότητες, ξεχώρισε και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η ίδια κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του reality μαγειρικής του Star, ωστόσο δεν κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στην Κύπρο και μάλιστα στο εστιατόριο που βρίσκεται, συνεργάζεται με τον καλό της φίλο και συμπαίκτη της, Πάνο Τόγια.

Επίσης, η Σπυριδούλα δημιούργησε το δικό της προφίλ στην εφαρμογή “Tik Tok” και έχει ξεκινήσει τα χιουμοριστικά βίντεο. Χαρακτηριστικό είναι πως σε αρκετά από αυτά παίρνει μέρος και ο Πάνος, καθώς μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Τα σχόλια από τους followers της είναι πολλά και η πρώην παίκτρια του MasterChef δεν διστάζει να απαντάει σε μερικά από αυτά.

Μάλιστα, οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην Σπυριδούλα και στον Πάνο και κάποιοι τόλμησαν να το ρωτήσουν.

Εντύπωση προκάλεσε που μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε: «Δεν ζηλεύει ο άντρας σου να περνάς τόσες ώρες με ένα κουκλί;», με την Σπυριδούλα να απαντάει: «Δεν ζηλεύει αγάπη μου».

Από την άλλη πλευρά, μια διαδικτυακή της φίλη ρώτησε: «Σπυριδούλα μου τελικά τα φτιάξατε εσείς; Αν ναι χαίρομαι πολύ. Είστε υπέροχοι και οι δύο και ταιριάζετε πολύ», με την Σπυριδούλα να δίνει μια αφοπλιστική απάντηση: «Όχι, είμαστε συνεργάτες».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR