counter

Σπέτσες: “Έριξα παγάκι στον τράπερ και εκείνος με χαστούκισε”, λέει ο 17χρονος

Σπέτσες: “Έριξα παγάκι στον τράπερ και εκείνος με χαστούκισε”, λέει ο 17χρονος
Σπέτσες: “Έριξα παγάκι στον τράπερ και εκείνος με χαστούκισε”, λέει ο 17χρονος

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει γνωστό τράπερ κατά τη διάρκεια ενός live του, να σταματά το τραγούδι και να χαστουκίζει έναν νεαρό, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε όλο το χρονικό του περιστατικού.

Μάλιστα, ο 17χρονος επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο Άννα Σταματιάδου και περιέγραψε τι συνέβη πριν και μετά το χαστούκι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλαμπ στις Σπέτσες.

Όσα είπε ο 17χρονος

«Έγινε την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ πέταξα ένα παγάκι και τον βρήκα στο δάχτυλο που κρατούσε το μικρόφωνο. Σταμάτησε τη μουσική αυτός και είπε: “Ποιος το έκανε αυτό;” Σήκωσα το χέρι μου και μου λέει: “Έλα εδώ”. Πάω, σκύβει, μου μιλάει και μου λέει: “Φταίω εγώ να σε βαρέσω τώρα;” Και του κάνω εγώ ειρωνικά: “Βάρα με”. Αλλά δεν περίμενα να με βαρέσει. Έκανα δύο βήματα πίσω και ένας σωματοφύλακάς του με κρατούσε από τον λαιμό. Κατέβα κάτω μόνος σου, του λέω. Κατέβηκε με απειλητικές κινήσεις και μετά με απομάκρυνε η ασφάλεια του μαγαζιού. Με έπιασε ένας κύριος της ασφάλειας και μου είπε να ηρεμήσω και με έβγαλε έξω. Ήταν μια κίνηση της στιγμής που δεν σκέφτηκα καν. Επίτηδες το έριξα αλλά, εντάξει δεν περίμενα να γίνει αυτός ο χαμός», είπε ο 17χρονος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR