counter

Σπείρα Ρομά έκλεβε αυτοκίνητα στο όνομα πασίγνωστου τραγουδιστή!

Σπείρα Ρομά έκλεβε αυτοκίνητα στο όνομα πασίγνωστου τραγουδιστή!
Σπείρα Ρομά έκλεβε αυτοκίνητα στο όνομα πασίγνωστου τραγουδιστή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Freddo» και του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη, Ρομά έκλεβαν ΙΧ γνωστής εταιρείας, στο όνομα του Βασίλη Παϊτέρη. Συγκεκριμένα, στα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσε μια σπείρα Ρομά που είχε «απαλλοτριώσει» την περιοχή του Ασπροπύργου και τα δυτικά προάστια. Η πενταμελή σπείρα άνοιγε τα αυτοκίνητα είτε από το τζάμι του πορτμπαγκάζ, είτε από την πόρτα, με ειδικό καλώδιο και σε λίγα δευτερόλεπτα έβαζε μπροστά τον κινητήρα και οδηγούσε τη λεία της σε αποθήκη του Ασπροπύργου.

Εκεί οι ληστές κατέβαζαν τη μηχανή, έξυναν τον αριθμό πλαισίου και πωλούσαν μηχανή και ανταλλακτικά σε συνεργεία που ζητούσαν να «πιάσουν» τιμή, ρισκάροντας να γίνουν κλεπταποδόχοι για λιγότερα από 500 ευρώ, ανά τεμάχιο.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς, ήταν ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος τους, ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο και να τους δώσει το «μεγάλο κεφάλι», που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν ο γνωστός Ρομά  λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Παιτέρης. Οι άνδρες της Αστυνομίας διασταύρωσαν αμέσως την πληροφορία και όπως αποδείχτηκε, ο τραγουδιστής δεν είχε ιδέα για τη σπείρα, ούτε γνώριζε κανέναν από τους κλέφτες.    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR