counter

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Βασίλη Καΐλα! Δείτε πως είναι σήμερα (Φωτό)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Βασίλη Καΐλα! Δείτε πως είναι σήμερα (Φωτό)
Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Βασίλη Καΐλα! Δείτε πως είναι σήμερα (Φωτό)

Μια πολύ σπάνια εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καΐλας, καθώς ο ίδιος έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, το “παιδί θαύμα” του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε πρόσφατα στο Αμφι-Θέατρο στην Πλάκα και παρακολούθησε την παράσταση “The Doctor”.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Βασίλη Καΐλα να ποζάρει χαμογελαστός στα 70 του χρόνια και μετά την ολοκλήρωση του έργου μαζί με τη Ζωή Ρηγοπούλου και τον Ρήγα Αξελό.

Δείτε επίσης! Βασίλης Καΐλας: Έγινε για πρώτη φορά παππούς!

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Βασίλης Καΐλας μετρά πολλές συμμετοχές σε ταινίες από την παιδική του ηλικία, κάποιες εκ των οποίων είναι η «Μανταλένα», «Η Αλίκη στο Ναυτικό», «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» και η «Κυρά μας η Μαμή». Έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές, όπως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Γεωργία Βασιλείαδου, ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ξανθόπουλος και η Μάρθα Βούρτση. Ξεκίνησε την καριέρα του πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, στην ταινία «Το τελευταίο ψέμα», όταν ήταν 4 χρόνων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR