counter

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με δύο παιδιά

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με δύο παιδιά
Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με δύο παιδιά

Τόλη Κουτρούλιας

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Στα γενέθλια της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου στην «Υδρία» απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ένα ζευγάρι της showbiz του οποίου οι δημόσιες εμφανίσεις δεν είναι τόσο συχνές. Ο φακός απαθανάτισε το πρώην μοντέλο Έλσα Τόλη και τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτρούλια με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.  

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή η χημεία μεταξύ τους ήταν έκδηλη. Η Έλσα Τόλη είναι μια αφοσιωμένη μητέρα που έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της ενώ και ο Αποστόλης Κουτρούλιας είναι και εκείνος ένας χαζομπαμπάς που βοηθά ενεργά, όπως έχει δηλώσει το πρώην μοντέλο, στο μεγάλωμα των παιδιών τους! 

Tο ζευγάρι φωτογραφήθηκε τα με τα δύο του παιδιά την 5χρονη Τερψιχόρη και τον 3χρονο Γιώργο. Όπως παραδέχεται η Έλσα Τόλη, παρά τη δύσκολη περίοδο που βίωσαν, αυτή υπήρξε καθοριστική για τη σχέση τους, αφού αναθεώρησαν πολλά πράγματα και καταστάσεις. «Ο Αποστόλης είναι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να διαλέξω για τα παιδιά μου». Ο Αποστόλης Κουτρούλιας, αποκαλύπτει στο περιοδικό τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν με την Έλσα Τόλη. «Έχουμε κάνει ιδιωτικό συμφωνητικό συμβίωσης με την Έλσα. Δεν έχουμε παντρευτεί. Είμαι αλλεργικός σε αυτά τα τυπικά. Δεν τα μπορώ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR