counter

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz
Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Απο την Χριστίνα Μόνι

Σε πολύ σπάνια εμφάνιση είδαμε παντρεμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιάννη Στάνκογλου και την σύζυγο του Αλίκη Δανέζη. Οι δύο τους έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια coffe-bar-restaurant Γλυφάδα και το FTHIS.GR ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Και επειδή εμφανίζονται σπάνια είπαν να πάνε μέσα σε μια νύχτα σε δύο εκδηλώσεις αφού νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους συνάντησε και στο Ίδρυμα  Μιχάλης Κακογιάννης στο party που πραγματοποιήθηκε για το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» όπου και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όπως πάντα ήταν κομψοί και λαμπεροί και οι δύο. Ο Γιάννης Στάνκογλου φόρεσε λευκό παντελόνι και τζιν πουκάμισο και  στις δυο εκδηλώσεις,η σύζυγος του όμως Αλίκης Δανέζη δεν μπορούσε να δώσει το παρόν σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις με τα ίδια ρούχα. Έτσι στην μια εμφάνιση επέλεξε να φορέσει μια μαύρη ολόσωμη φόρμα ενώ νωρίτερα είχε επιλέξει μαύρη φούστα, με λευκό μπλουζάκι και μαύρο jacket.

Τώρα το πώς κατάφερε η σύζυγος του ηθοποιού να αλλάξει είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι δυό τους. Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη έδειχναν ευδιάθετοι όλο το βράδυ και διασκέδασαν με φίλους μέχρι αργά. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR