counter

Σπαλιάρας για Survivor: "Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και δεν το έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος, πάει μέτρια"

Για το «Survivor All Star» μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ίδιος τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος με την απόφασή του να μην λάβει μέρος στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μου αρέσει το φετινό Survivor, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και νομίζω, απ’ ότι βλέπω, ότι δεν το έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Πάει μέτρια», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε στη συνέχεια: «Δεν θα έλεγα τυχερός, αλλά σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος που αποφάσισα να μην πάω τελικά στο All Star».

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας για τον λόγο που δε δέχτηκε να πάει στο «Survivor All Star», είχε αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά την παραγωγή για την πρόταση, όμως ήταν αρκετή για εμένα η μία φορά. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και να εξελίσσομαι. Δεν είναι το οικονομικό πάντα αυτό που θα με κάνει να πω το “Ναι” σε μια δουλειά. Δεν είχα άλλο κίνητρο, εκτός από τα χρήματα και αυτό δεν ήταν αρκετό να με πείσει να πω το “Ναι” για να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ. Το ότι δεν θα πάω, δεν σημαίνει πως γυρνάω την πλάτη. Νομίζω πως θα είναι πετυχημένο. Είναι πολύ όμορφο να θέλει να σε δει ο κόσμος ξανά. Το Survivor ήταν ένα βήμα για μένα ώστε να με καταλάβει καλύτερα ο κόσμος. Να δει ποιος είναι ο Γιάννης».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR