counter

Sophia Bush - Grant Hughes: Διαζύγιο μετά από 13 μήνες γάμου

Sophia Bush - Grant Hughes: Διαζύγιο μετά από 13 μήνες γάμου
Sophia Bush - Grant Hughes: Διαζύγιο μετά από 13 μήνες γάμου

Ξαφνικοί τίτλοι τέλους στον γάμο της Sophia Bush και του Grant Hughes, οι οποίοι παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 μήνες γάμου.

Όπως αποκαλύπτει το αμερικάνικο People, η 41χρονη ηθοποιός του One Tree Hill, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της την Παρασκευή (04/08) μετά από μόλις 13 μήνες γάμου.

 «Η Sophia και ο Grant ήταν φίλοι για 10 χρόνια και δέθηκαν κατά τη διάρκεια του COVID μέσω της αγάπης τους για την κοινωνική εργασία. Συνεχίζουν να διευθύνουν τον μη κερδοσκοπικό τους οργανισμό και παραμένουν καλοί φίλοι» είπε στο People πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η είδηση του χωρισμού έρχεται επτά εβδομάδες αφότου ο Grant Hughes γιόρτασε την επέτειο του γάμου τους σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Sophia Bush άρχισε να βγαίνει με τον επιχειρηματία Grant Hughes τον Μάιο του 2020 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Αύγουστο του 2021 μέσω Instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2022 στην Οκλαχόμα. Τελικά στις 4 Αυγούστου 2023, ανακοινώθηκε ότι ο Μπους είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Grant Hughes μετά από 13 μήνες γάμου.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grant Hughes (@grant_hughes_)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR