counter

Σον Πεν: Διαζύγιο για τον ηθοποιό μετά από έναv χρόνο γάμου

Σον Πεν: Διαζύγιο για τον ηθοποιό μετά από έναv χρόνο γάμου
Σον Πεν: Διαζύγιο για τον ηθοποιό μετά από έναv χρόνο γάμου

Μετά από έναν χρόνο γάμου και τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η 29χρονη ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει δεχτεί να προβεί σε κάποια δήλωση, ωστόσο το TMZ αναφέρει πως οι δύο τους απομακρύνθηκαν εδώ και καιρό, ενώ το τι ακριβώς συνέβη και τους οδήγησε στον χωρισμό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ο 61χρονος Σον Πεν και η Αυστραλή ηθοποιός και κόρη του ηθοποιού, Vincent D'Onofrio, ήταν ζευγάρι από το 2016, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020, κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής.

«Κάναμε έναν γάμο COVID. Με αυτό εννοώ ότι ήταν ο ιερέας μέσω Zoom και εμείς ήμασταν στο σπίτι μαζί με τα δύο μου παιδιά και τον αδελφό της», είχε δηλώσει ο Σον Πεν για τον γάμο του.

Ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του με την Ρομπιν Ράιτ - με την οποία ήταν μαζί από το 1996 μέχρι και το 2010.

Ο ίδιος στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από το 1985 μέχρι και το 1989 ήταν παντρεμένος με την Mαντόνα, ενώ πριν την Λέιλα Τζορτζ ήταν ζευγάρι με τη Σαρλίζ Θερόν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR