counter

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η Νaomi Campbell είναι φαλακρή!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η Νaomi Campbell είναι φαλακρή!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η Νaomi Campbell είναι φαλακρή!

Naomi Campbell

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα μοντέλα που πέρασαν ποτέ από τη βιομηχανία της μόδας. Έγινε η μούσα πολλών σχεδιαστών και φωτογραφήθηκε για χιλιάδες εξώφυλλα περιοδικών μόδας.
Οι χτεσινές φωτογραφίες της Naomi Campbell όμως από τις διακοπές της στην Ίμπιζα παρουσίασαν μια διαφορετική εικόνα της.

Το 42χρονο μοντέλο μετά από μια βουτιά στα νερά της Ίμπιζα, βγήκε από τη θάλασσα και τα εξτένσιον που φορούσε "τραβήχτηκαν" προς τα πίσω. Το ξυρισμένο κεφάλι της και τα σημείο όπου δεν έχει καθόλου μαλλιά αποκαλύφθηκαν. Το "ατύχημα" αυτό προκαλεί σοκ και ερωτηματικά, παρόλο, που δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται παρόμοιες και καθόλου κολακευτικές φωτογραφίες.

Naomi CampbellNaomi Campbell

Οι ειδικοί επιστήμονες που ρωτήθηκαν από την εφημερίδα Daily Mail για το πρόβλημα που δείχνει να έχει η Campbell είπαν: "Είναι πολύ πιθανό το σούπερ μόντελ να έχει αλωπεκία, δηλαδή ένας είδος τριχόπτωσης που μπορεί να δημιουργηθεί από τη μακροχρόνια χρήση εξτένσιον. Το σοβαρό αυτό πρόβλημα ξεκινάει όταν τα εξτένσιον βαραίνουν τα φυσικά μαλλιά, τα καταστρέφουν και τα "ρίχνουν", ειδικότερα στο μπροστά κομμάτι του κεφαλιού. Χρειάζεται μέχρι και ένας χρόνος για να φυτρώσουν ξανά νέα φυσικά μαλλιά. Αν συνεχιστεί βέβαια η χρήση εξτένσιον τότε τα μαλλιά δεν θα ξαναβγούν ποτέ και η μεταμόσχευση είναι η μόνη λύση".

Η ειδικός στα hair extension Tatiana Karelina, που έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους, δήλωσε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας: "Στα πρώτα στάδια της αλωπεκίας η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί, αλλά αν συνεχιστεί η χρήση εξτένσιον, οι θύλακες της τρίχας καταστρέφονται και τα μαλλιά δεν ξαναφυτρώνουν σε καμία περίπτωση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τις φωτογραφίες αν η κατάσταση της Naomi είναι μόνιμη, αλλά αν σκεφτούμε πόσος καιρός πέρασε από την πρώτη φορά που την είδαμε σε παρόμοιες φωτογραφίες είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR