counter

Σοκάρει ο Νικόλας Παπαπαύλου: “Mε στρίμωχναν έξω από το σχολείο, με έπιαναν από το λαιμο..”

Σοκάρει ο Νικόλας Παπαπαύλου: “Mε στρίμωχναν έξω από το σχολείο, με έπιαναν από το λαιμο..”
Σοκάρει ο Νικόλας Παπαπαύλου: “Mε στρίμωχναν έξω από το σχολείο, με έπιαναν από το λαιμο..”

Στους Γιάννη Βίτσα και Νίνα Μουσούρη και στο περιοδικό 7 Μέρες Tv μίλησε ο Νικόλας Παπαπαύλου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του Big Brother.

Ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι κατά την εφηβεία δέχθηκε τόσο σωματική όσο και ψυχολογική βία λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης ενώ τόνισε ότι αυτό ήταν που τον παρακίνησε να ασχοληθεί ενεργά με την υπεράσπιση όλων των ομάδων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Δεν έχεις κρύψει ότι κατά τα εφηβικά σου χρόνια δέχθηκες σωματική και ψυχολογική βία, εξαιτίας της διαφορετικότητας σου.

Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που είχε ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο ή στα αμιγώς αντρικά χόμπι. Ήμουν ένας πολύ πιο χαμηλών τόνων ήρεμος άνθρωπος. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εφηβείας εντοπίζουν όποιον βρίσκεται στην άκρη και του επιτίθενται. Αυτό στην περίπτωσή μου μεταφράστηκε εκτός από το λεκτικό μπούλινγκ ακόμα και σε σωματική βία, στριμώχνοντάς με έξω από το σχολείο, πιάνοντάς με από το λαιμό, προσπαθώντας να πάρουν το χαρτζιλίκι που είχα μαζί μου. Το έπρατταν, γιατί ήξεραν ότι δεν θα αντιδράσω. Περνώντας ο καιρός, αποδεχόμενος αυτό που είμαι, ξεκίνησα να βάζω πολύ αυστηρά όρια.

Αυτό φαντάζομαι σε ώθησε στο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων των ασθενών ομάδων.

Ακριβώς. Όταν έχεις βιώσει μπούλινγκ και έχεις πατήσει πια στα πόδια σου, φωνάζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR