counter

Σοκάρει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος: "Έχασα το φως μου για 17 ημέρες, ήμουν στο απόλυτο σκοτάδι"

Σοκάρει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος: "Έχασα το φως μου για 17 ημέρες, ήμουν στο απόλυτο σκοτάδι"
Σοκάρει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος: "Έχασα το φως μου για 17 ημέρες, ήμουν στο απόλυτο σκοτάδι"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μένιος Σακελλαρόπουλος την Πέμπτη 16/11 ο οποίος μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε πως το 2014 είχε χάσει το φως του για 17 ολόκληρες μέρες…

Όσα αποκάλυψε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος

«Το μότο της ζωής μου από τη στιγμή που το ανακάλυψα στον οίκο τυφλών είναι το “Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του”. Έγραφα ένα βιβλίο πριν κάποια χρόνια το οποίο λεγόταν Τα 13 κεριά στο σκοτάδι, όπου ο κεντρικός ήρωας από ένα τρομερό τρακάρισμα που είχε, χάνει το φως του. Αυτή η ιστορία προήλθε από εμένα γιατί είχα χάσει το φως μου για 17 ημέρες. Αυτό έγινε το 2014. Ήταν ένα μικρόβιο το οποίο πήγε στα μάτια. Ήμουν 17 μέρες στο απόλυτο σκοτάδι», ανέφερε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

«Πίστευα ότι οι γιατροί μου έλεγαν ψέματα. Η κακομοίρα η γυναίκα μου με έπαιρνε από το χέρι για να με πάει στο μπάνιο, με τάιζε. Είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν, παρότι, έκανα να επανέλθω κανονικά ένα χρόνο περίπου. Τότε πήγαινε στον οίκο τυφλών στην Καλλιθέα και ξεκίνησα να κάνω παρέα με έναν άντρα, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός. Αυτός ήταν το μεγαλύτερό μου δίδαγμα σε όλη μου τη ζωή. Αυτός τότε λοιπόν μου είπε την φράση “Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του” και για εμένα αυτό ήταν ένα μεγάλο δίδαγμα», πρόσθεσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR