counter

Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν δεν με είχαν πάει στην εντατική πιθανόν να είχα τελειώσει"

Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν δεν με είχαν πάει στην εντατική πιθανόν να είχα τελειώσει"
Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν δεν με είχαν πάει στην εντατική πιθανόν να είχα τελειώσει"

Το πρωί της Παρασκευής 20/1 ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του ενώ εξομολογήθηκε πως αν δεν είχε εισαχθεί στην εντατική μπορεί τώρα να ήταν αργά για εκείνον!

Όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Κόλλησα ένα μικρόβιο αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως το πήρα το μικρόβιο. Μπορεί να το πήρα από τροφή, μπορεί από τουαλέτα. Έπαθα μια τρομερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το νοσοκομειακό… Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην εντατική αντί για τα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν σε μια μεγάλη αναμονή πιθανόν να είχα τελειώσει. Με σημάδεψε μια επιγραφή που έγραφε, “καλό είναι να είσαι μέσα στο σκοτάδι και να βλέπεις το φως”… Είχαν σταματήσει να δουλεύουν τα νεφρά, είχε πέσει η πίεσή μου στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα τι μου συνέβη. Συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τον κόσμο και πιο μελαγχολικά, έβλεπα ανθρώπους δίπλα μου που ψυχορραγούσαν. Ήταν ένα ψυχολογικό σοκ και δε σας κρύβω ότι ζήτησα και τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου» είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε επίσης - Ηλίας Μαμαλάκης: Ο λόγος της εισαγωγής του στην εντατική- “Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση…”

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ηλίας Μαμαλάκης για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στην τηλεόραση είπε: «Η τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει για μένα. Έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία μου παρουσίαση. Αν ήτα να επιστρέψω θα είχε επιστρέψει. Μπορεί να επιστρέψω με κάποιον άλλο ρόλο, αυτό του κριτή ή του συμβούλου».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR