counter

Σοκάρει ο Γιάννης Μάρκου με την περιγραφή για την επίθεση στη Βαρυμπόμπη – Ήθελε να με σκοτώσει, έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου”

Σοκάρει ο Γιάννης Μάρκου με την περιγραφή για την επίθεση στη Βαρυμπόμπη  – Ήθελε να με σκοτώσει, έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου”
Σοκάρει ο Γιάννης Μάρκου με την περιγραφή για την επίθεση στη Βαρυμπόμπη – Ήθελε να με σκοτώσει, έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου”

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου ο Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο άνδρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για μέρες.

Δείτε επίσης - Γιάννης Μάρκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επίθεση με μαχαίρι και τον σοβαρό τραυματισμό του (Βίντεο)

Σχεδόν ένα μήνα μετά ο Γιάννης Μάρκου έχει ξεπεράσει πλήρως το κίνδυνο ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 23/11 περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη όλα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ.

Όσα περιέγραψε ο Γιάννης Μάρκου

«Ήθελε να με σκοτώσει, για αυτό όταν έβαζε τα μαχαίρια στο σώμα μου, τα έστριβε κιόλας. Τον πλησίασα εγώ γιατί πήγε και στάθηκε μπροστά στη σειρά κι άρχισε να παραγγέλνει. Όταν του έκανα παρατήρηση, δεν μου έδωσε καν σημασία και τον σκούντηξα για να γυρίσει να με κοιτάξει. Του είπα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό γιατί υπάρχει μια ουρά από πίσω που περιμένει να φάει. Με έβρισε. Όταν πήγαινα στο αυτοκίνητό μου, εκεί αυτός είχε γονατίσει κι είχε βγάλει τα μαχαίρια. Δεν τα είδα, αλλά είδα τις κινήσεις με τα χέρια του και λέω τι μου κάνει; Στην αρχή πίστευα ότι με χτυπούσε στα πόδια με κάποιες γροθιές χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Όταν όμως είδα τα αίματα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο. Έβγαλε ο φίλος μου του φουλάρι του, το έδεσα μόνος μου. Αν δεν είχες δέσει το φουλάρι στο πόδι σου, δεν θα ζούσες» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Μάρκου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR