counter

Σοκάρει η Σοφία Καρβέλα: “Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω…”

Σοκάρει η Σοφία Καρβέλα: “Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω…”
Σοκάρει η Σοφία Καρβέλα: “Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω…”

Η Σοφία Καρβέλα έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στην Αμερική και έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Η ίδια πριν από λίγο διάστημα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εξομολογήθηκε δημόσια πως σε ηλικία 20 ετών αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ έκανε δύο αμβλώσεις.

Αυτή τη φορά η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανήρτησε μία φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της και έκανε μία νέα εξομολόγηση που σόκαρε: «Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να σώσουν τη μέρα μου) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα… Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR